вівторок, 03 грудня 2013 00:30

Тернопільська облрада вирішила забрати портрети Януковича із держустанов

Тернопільська облрада вирішила забрати портрети Януковича із держустанов
Фото: freetorg.com.ua

Сьогодні, попри масштабний пікет під будівлею Тернопільської обласної адміністрації, відбулася сесія Тернопільської облради. Але жоден депутат не намагався пройти через ряди пікетувальників. Бо засідання було не в адмінбудівлі, і навіть не на Театральній площі, а на Євромайдані у Києві.

Голова облради "свободівець" Василь Хомінець скликав депутатів до столиці. І порадив своїм колегам зі Сходу та Півдня також не сидіти вдома.

"Не можна дозволити роздерти країну. Новий Сєверодонецьк не пройде! Сьогодні це навіть не технологія Банкової, це – технологія Кремля", - цитують Василя Хомінця у прес-службі облради. – "Шановні колеги зі Сходу чи Півдня, якщо Ви хочете допомогти своїм виборцям та переживаєте за їхню долю, то приїздіть на Майдан Незалежности у Києві, а не відсиджуйтеся у теплих б'юрократичних кабінетах"

За його словами, позиція Тернопільської обласної ради – бути з громадою. Тому сесія і відбулася на майдані у Києві.

У цьому його підтримали своїм приїздом 67 депутатів із фракцій "Свободи", "Української Народної Партії", "Нашої України" та частина "Єдиного Центру".

На незвичайному засіданні сорок сьома сесія і рішення прийняла незвичне.

Відповідно до рішення, за яке проголосували одноголосно, обласна рада ухвалила звернутися до президента і прем'єра з вимогою про їхню відставку, до членів Партії регіонів – щоб ті вийшли зі своєї політичної сили. Крім того, було вирішено зобов'язати працівників держустанов забрати з кабінетів портрети Януковича. А до батьків, дружин та дітей працівників силових структур -- звернутися із проханням застерегти їх від неправомірних дій щодо своїх співвітчизників під час мирних акцій.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільська облрада вирішила забрати портрети Януковича із держустанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути