середа, 08 лютого 2012 16:12

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Така ж брехня, як золоті унітази - "регіонал" про заяву Забзалюка

Така ж брехня, як золоті унітази - "регіонал" про заяву Забзалюка

Заява народного депутата Романа Забзалюка про проведене за його участю розслідування щодо підкупу депутатів у Верховній Раді є піар-ходом.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив нардеп від Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Заяви були і раніше, але вони ніколи не підтверджувалися. Ніхто не міг і навіть не хотів їх довести. Піар-хід було зроблено - а далі тиша", - сказав він.

Вчинок Забзалюка політик назвав нерозумним.

"Він сам себе поставив у незрозуміле становище. Виходить, що він дав хабара, потім не хоче ці гроші ані повертати, ані нести у прокуратуру. Якась дурна ситуація взагалі, смішна", - вважає Зубанов.

За його словами, Забзалюку треба звернутися до Генеральної прокуратури для відкриття кримінальної справи.

"Треба брати ці гроші, 450 тисяч доларів, нести до прокуратури, відкривати справу. Нехай прокуратура розбирається. Якщо він каже, що, користуючись недоторканістю, не хоче відповідати за надання хабара, а каже, що буде використовувати їх у виборчій кампанії, так тоді нехай хоча би заплатить податок на прибуток по цій справі, це десь 150 тисяч доларів - і все", - наголосив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент особисто попросив: Дай мені більше, максимально" - Як заманюють "тушок"

Зубанов також заперечив будь-яку причетність Партії регіонів до описаних Забзалюком подій.

"Весь час були звинувачення зі сторони депутатів БЮТу, що їх скуповують оптом і вроздріб, але ніхто ніколи цього не доводив. Це просто слова, як ті золоті унітази, вкрадені мільярди на якихось коханок", - наголосив нардеп.

На запитання, чи є нині у Раді "тушки", він відповів:

"Я не знаю ... Як можна оцінювати "тушки"? Хто такі "тушки"? Кожем'якін - це "тушка"? Турчинов, хоч він і не депутат, - це "тушка"? Вони зрадили своїх виборців, вони поміняли свої гасла, обікрали державу. Звісно, ті депутати, які шли під знаменами БЮТу і хотіли щось зробити для держави, для народу, вони побачили, що це просто люди з нечистою совістю. Тому деякі депутати кажуть: ми не можемо йти поруч із ними, ми йдемо від них, бо вони зрадили всіх і вся. З цієї точки зору, "тушки" - це Кожем'якін, Турчинов".

Нагадаємо, сьогодні Забзалюк заявив, що фактично не виходив із фракції БЮТ-"Батьківщина", а лише формально перебував в групі "Реформи заради майбутнього", щоб розкрити механізм переманювання "тушок" у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Така ж брехня, як золоті унітази - "регіонал" про заяву Забзалюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути