середа, 04 березня 2015 10:05

Табачник знав, що його не арештують - експерт

Табачник знав, що його не арештують - експерт
PHL

Правоохоронні органи не мають звинувачень проти колишнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Таке припущення у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Сергій Таран.

"Очевидно, щодо Табачника не було порушено справ. Бо якби вони були, то видали би санкцію на арешт", - зауважив експерт.

"Я думаю, що ті розслідування, які оголошувались ще кілька місяців тому і були пов'язані з розкраданням коштів державного бюджету в міністерстві освіти за часів його правління, не були до кінця доведені. І тому санкції на арешт не видали і в розшук його не подавали. Саме тому він наважився сюди приїхати. Він чудово знав про це. І, власне кажучи, у правоохоронних органів юридично не було підстав для того, щоб його затримати", - сказав політолог.

"Поки він в Ізраїлі, за кордоном, його не посадять. Я не думаю, що він сюди приїде в тому разі, якщо видаватимуть санкцію на його арешт", - зауважив Таран.

Нагадаємо, що раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів, що Табачник прилітав в Україну, аби дати свідчення по ряду кримінальних проваджень щодо чиновників режиму Януковича. Згодом Табачник покинув Україну і повернувся до Ізраїлю.

Зараз ви читаєте новину «Табачник знав, що його не арештують - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути