понеділок, 12 квітня 2010 14:52

Табачник вибачився перед Колесніковим

Табачник вибачився перед Колесніковим

Віце-прем"єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков повідомив газеті Сегодня, що конфлікт між ним та міністром освіти і науки України Дмитром Табачником вичерпано.

Так, відповідаючи на питання журналістів про взаємини з Табачником, Колесніков повідомив, що голова Міносвіти перепросив його.

"Дмитро Володимирович (Табачник) на Кабміні перепросив мене. В одному з інтерв"ю він пояснив, про який бізнес Південно-Сходу йшлося в його виступі на другому з"їзді в Сєверодонецьку, і перепросив за нетактовність і неточність своїх висловлювань. Тому я не буду до нескінченності говорити про одне й те ж", - сказав Колесніков.

При цьому, говорячи про підготовку до Євро-2012, він зазначив, що на Міністерстві освіти лежить стратегічно важливе питання - підготовка волонтерів серед студентів, які стануть безпосередніми учасниками чемпіонату Європи.

"Тому у Табачника дуже серйозні завдання, і він повинен їх чітко виконати, як і вся наша команда, щоб прийняти чемпіонат Європи", - сказав Колесніков.

Нагадаємо, між міністром освіти і науки Дмитром Табачником і віце-прем"єром Борисом Колесніковим існував давній конфлікт. У вересні 2008 року Колесніков заявив, що з Партії регіонів слід виключити "дешевого клоуна Дмитра Табачника".

На питання про те, за що його потрібно виключити, Колесніков зауважив, що "за виступ на з"їзді в Сєверодонецьку".

"Пам"ятайте: бізнесмени південного сходу прагнуть домовлятися з Ющенком, оскільки гроші люблять тишу. Хто це говорить? Казнокрад, що не створив у своєму житті ніякого бізнесу? Як він взагалі може судити? Що він взагалі робити вміє, крім того як книжки і картини з і так небагатих українських музеїв цупити? - запитав Колесніков.

У відповідь Табачник написав Януковичу листа, в якому виклав свою позицію щодо заяв Колеснікова.

"А особисто з паном Колесніковим я стосунки не з"ясовував, оскільки вважаю це недоцільним", - сказав тоді Табачник, відповідаючи на запитання про свою реакцію на жорсткі слова однопартійця.

Зараз ви читаєте новину «Табачник вибачився перед Колесніковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути