четвер, 28 лютого 2013 19:51

Табачник і Сафіуллін очолили створені Януковичем міністерства

Табачник і Сафіуллін очолили створені Януковичем міністерства
Дмитро Табачник Фото: vgolos.com.ua

Дмитро Табачник, який раніше очолював Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, очолив знову організоване Міністерство освіти і науки України.

Відповідний указ про призначення Табачника міністром освіти і науки № 102/2013 президент України Віктор Янукович підписав у четвер. У цей же день глава держави указом № 97/2013 звільнив його з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту.

У свою чергу, Равіль Сафіуллін, який очолював ліквідовану Державну службу молоді та спорту України, призначений міністром молоді та спорту України президентським указом № 103/2013.

Раніше своїм указом № 101/2013 Янукович звільнив Сафіулліна з поста глави Держслужби молоді та спорту.

Як повідомлялося, в Україні створені Міністерство освіти і науки, а також Міністерство молоді та спорту шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державної служби молоді та спорту України. Відповідний указ № 96/2013 "Про деякі заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади" Янукович підписав в четвер.

Зараз ви читаєте новину «Табачник і Сафіуллін очолили створені Януковичем міністерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути