середа, 14 серпня 2013 14:15

Син Януковича всім насолив - екс-нардеп

Син Януковича всім насолив - екс-нардеп
фото: podrobnosti.ua

У президента України Віктора Януковича зараз є два пріоритети: закріпити фінансовий стан "сім'ї" й перейти до виборчої кампанії. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Уже зараз мажоритарні депутати й керівники обласних організацій отримали вказівку створити окружні та дільничні комісії. Мають підібрати кандидатури зі своїх довірених людей. Їх з осені поставлять на символічну зарплату, щоб прив'язати. ЦВК потім затвердить усе, що треба", - наголосив політик.

За його словами, у чинного глави держави ще з часів керівництва на Донеччині страх перед переслідуваннями та вбивством.

"Він розповідав, як за часів губернаторства його отруїли. Чудом відкачали. Було ще кілька справжніх чи уявних замахів. Цей страх неможливо подолати. Хіба що вдаритися в релігію. Коли ти починаєш жити за християнськими канонами, хоч на побутовому рівні — менше їсти, скромніше вдягатися, в тебе зникає відчуття суперцінності земного буття. Янукович до цього далекий", - зауважив Чорновіл.

На думку екс-нардепа, Віктор Янукович зробив дві великі помилки.

"Обріс нерухомістю в Україні та ввів у володіння державними статками свою сім'ю. Будь-який колишній президент може домовитися про гарантії безпеки для себе. Але на дітей це не поширюється. А тут син Януковича всім насолив. Бізнесмени готові бігти до Ахметова й волати: забери половину просто так, бо ті заберуть усе. Після такого ніхто не дасть гарантій Януковичу. "Сім'ї" — тим більше", - зазначив Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича всім насолив - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути