вівторок, 19 березня 2013 23:59

"Свободівець" пояснив, що Азаров сам є прямим агентом Кремля та ксенофобом

"Свободівець" пояснив, що Азаров сам є прямим агентом Кремля та ксенофобом
Микола Азаров. Фото: tvi.ua

Прем'єр Микола Азаров сам є агентом Кремля, та яскравим представником ксенофобів.

Про це заявив Gazeta.ua народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Що називається "На злодію шапка горить". Його турбує антисемітизм, то певне він повинен відповідати за свої слова? "Свобода", ані до антисемітів, ані до агентів Кремля немає жодного відношення", - обурився Мірошниченко.

Окрім того, за його словами, саме Азаров та вся Партія регіонів і є агентами Кремля: "А Азаров безпосередньо відповідає за харківські угоди, за здачу української мови, і тому подібне. За всі важливі законопроекти, вони (Партія регіонів – ред.) голосують в інтересах Кремля, відповідно Микола Азаров і Партія регіонів – самі є прямими агентами Кремля, лобістами московських інтересів. Він відповідатиме перед своїми виборцями, що є найголовнішим".

Також, політик зауважив, що партія усвідомлює, що "подавати в суд на таке висловлювання, немає жодної перспективи, бо всі суди сьогодні повністю контролюються Януковичем та його урядом, а те, що говорять його спікери  вони погоджують із Януковичем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуфрич звинуватив опозицію, що вони "здали" Власенка, як склотару

"Що стосується антисемітизму..партії влади сьогодні дуже вигідно роздмухувати подібні історії, а "Свобода" є невигідною владі. Антисемітська карта не дає популярності ПР, тим голодранцям які кричать про антисемітизм, а насправді провадять політику ксенофобії по відношенню до українців", - додав він.

Зокрема, він переконаний, що "українці давно розібралися хто і за чиї права стоїть, і хто кого принижує, саме тому "Свобода" набирає все більший рейтинг, а рейтинг Пр та Янукович падає, і я впевнений, що найближчим часом, він стане таким, як зараз у попереднього президента Віктора Ющенка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович і Азаров спілкуватимуться лише з цивілізованими парламентарями

Нагадаємо, прем'єр Микола Азаров попросив заступника державного секретаря США Венді Шерман дізнатись у опозиції й Компартії мету їх виступів проти проекту розробки сланцевого газу в Україні.

"Ви будете зустрічатися з опозицією й Ви зможете їм поставити запитання... Як зворушливо об'єдналися проти урядового проекту розробки сланцевого газу антисемітська "Свобода", Компартія й "Батьківщина" з "Фронтом змін" пана Яценюка... З однієї сторони язиком мелють проти Росії, а з іншої, по суті, є агентами Росії й працюють у її інтересах", - обурився прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" пояснив, що Азаров сам є прямим агентом Кремля та ксенофобом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути