понеділок, 18 лютого 2013 18:09

"Свободівці" прийшли до міністра МВС з вимогами

"Свободівці" прийшли до міністра МВС з вимогами
Віталій Захарченко Фото: lenta-ua.net

Близько 16:30 група народних депутатів від "Свободи" прийшла в кабінет міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з вимогою негайно відсторонити від виконання обов'язків і звільнити із займаних посад керівників "Беркуту", які керували побиттям активістів у Гостинному дворі.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", йдеться про полковника "Беркута" Алєксандрова та підполковника Фещука. Також народні депутати вимагають негайно провести розслідування за фактом побиття та затримання народних депутатів.

У приміщенні Подільського райвідділу міліції Києва зараз утримують народного депутата від "Свободи" Андрія Міщенка. В міліції йому сказали, що "їх не цікавить його статус, і він буде сидіти", – стверджують його колеги.

До райвідділу вже прибув заступник спікера Верховної Ради Руслан Кошулинський, однак його не допустили на територію відділку. Зараз перед входом до райвідділу зібралися близько півсотні "свободівців", які вимагають звільнити їхнього однопартійця. Вхід до райвідділку оточили "беркутівці". Поряд стоїть іще автобус спецпідрозділу і міліціянти в цивільному.

Загалом унаслідок сутичок у Гостинному дворі затримано 37 активістів, деяких із них серйозно травмовано.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" прийшли до міністра МВС з вимогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути