субота, 23 липня 2011 15:43

"Свобода": Януковича треба розхитати всіма можливими методами

"Свобода": Януковича треба розхитати всіма можливими методами

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє, що складається лише з ідейних активістів, які готові розхитувати чинну владу потужними вуличними акціями.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив керівник прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

"Цю владу треба розхитувати всіма можливими методами. Ми - вулична політична сила. Наші представники ідейні, у них горять очі. Ми постійно проводимо ідейні акції, і після них не роздаємо грошей їхнім учасникам", - зауважив Сиротюк.

Крім того, "свободівець" запевнив, що його партія під час виборів здатна забезпечувати своїми фахівцями виборчі дільниці.

"Наприклад, наші парламентські партнери з партії "Наша Україна", маючи відповідні квоти, не можуть забезпечити місця на виборчих дільницях перевіреними людьми, які не продадуться на виборах. Адже "Наша Україна" членів виборчих комісій та спостерігачів найматиме за гроші на вулиці. У нас же квот немає, але є ідейні люди", - пояснив націоналіст.

Зокрема, за словами Сиротюка, ВО "Свобода" може проконтролювати вибори у західних регіонах України, оскільки має там усі необхідні ресурси і масову підтримку серед населення.

"Хоча не секрет, що наш електорат розбитий територіально наполовину – 50% підтримки ми маємо на Заході і ще 50% у Центрі України", - додав "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода": Януковича треба розхитати всіма можливими методами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути