вівторок, 05 листопада 2013 15:47

Світлана Фабрикант: Опозиція хоче, щоб Україна отримала "червону картку" у Вільнюсі

Світлана Фабрикант: Опозиція хоче, щоб Україна отримала "червону картку" у Вільнюсі

Опозиція хоче заблокувати підписання Угоди про асоціацію з ЄС і після цього збирається звинуватити у зриві чинну владу. Про це заявила народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Світлана Фабрикант.

"Головним стопором на шляху європейської інтеграції є сама опозиція. Тому виборці повинні впливати не на владу, яка демонструє щирий намір підписати Угоду про асоціацію, а саме на опозицію, яка стопорить це питання", - наголосила парламентарій.

"Більше того – у такий відповідальний і непростий момент від опозиції звучать відкриті заклики, що зробив, приміром, Юрій Луценко, виходити на вулиці і виражати свою думку акціями протесту, що може дуже просто перетворитися на масові вуличні заворушення, - звернула вона увагу . - Це явний сценарій, і в ньому чітко простежуються істинні мотиви".

"Опозиціонери зацікавлені в одному – щоб Україна отримала "червону картку" у Вільнюсі. Оскільки вони чудово розуміють: якщо Віктор Янукович підпише Угоду про асоціацію з ЄС, то він стає практично недосяжним у президентській гонці. Тому опозиція хоче заблокувати підписання Угоди про асоціацію і після цього збирається звинуватити у зриві чинну владу. Це верх цинізму – жертвувати європейською перспективою заради примарних надій на президентську булаву", - підсумувала Світлана Фабрикант.

 

Зараз ви читаєте новину «Світлана Фабрикант: Опозиція хоче, щоб Україна отримала "червону картку" у Вільнюсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути