субота, 23 березня 2013 16:53

Суспільство не підніметься на масові протести - Рибачук

Суспільство не підніметься на масові протести - Рибачук
Олег Рибачук Фото: volynpost.com

У цього парламенту майже нема шансів, що він відсидить своє. Його можуть достроково звільнити за "гарну" поведінку. Про це Gazeta.ua розповів політик та громадський діяч Олег Рибачук.

"Нинішній парламент не вигідний і владі. Їй важко його контролювати. Позбавлення Сергія Власенка депутатського мандату – це сигнал, що насправді ніхто з нардепів не має імунітету. Це сигнал і для "регіоналів". Партія регіонів переживає зараз складні часи, це далеко не монолітна сила", - зазначив Рибачук.

Для нього не зрозумілі дії опозиції у такій ситуації.

"Можна довго говорити, чому опозиція не користується таким становищем і взагалі веде дивну політику, - вважає Рибачук. – Оголосили акцію "Вставай, Україно", але це не чіпляє суспільство. Воно не вибухає на заклики опозиції, бо втратило до неї довіру. Потрібно відновити здатність людей реагувати, виходити на протести, а не платити 100 гривень за годину, щоби хтось постояв на мітингу з партійним прапором".

На його думку, українців сьогодні не цікавлять політичні заклики. Вони не вийдуть захищати демократію, когось із депутатів тощо.

"Зараз низький поріг активності серед населення. Суспільство не підніметься на масові протести. Йому не цікаво те, про що говорять опозиційні лідери. Сьогодні людей турбує тільки економічна ситуація. Тому їх реально можуть зачепити пропозиції реформувати економіку", - додав Рибачук.

Зараз ви читаєте новину «Суспільство не підніметься на масові протести - Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути