середа, 19 жовтня 2016 13:11

Суддя Ємельянов не отримував підозри від Генпрокуратури

Суддя Ємельянов не отримував підозри від Генпрокуратури
Фото: ukranews.com

Суддя Вищого господарського суду України Артур Ємельянов спростував інформацію про отримання ним підозри від Генеральної прокуратури України.

Про це Ємельянов повідомив у коментарі "Українським новинам".

"Станом на сьогоднішній ранок жодних офіційних підозр з боку Генпрокуратури я не отримував. Тому всі повідомлення про те, що сьогодні суд має розглянути запобіжні заходи стосовно мене - неправдива інформація. Фейк", - зазначив Ємельянов.

При цьому суддя Вищого господарського суду України наголошує, що відповідно до процесуальних вимог після отримання підозри від ГПУ він повинен детально з нею ознайомитися.

Після цього справа може бути направлена до суду.

"Я не вважаю себе в чомусь винним. А ситуацію з інформаційною кампанією, спрямованою проти мене, розглядаю як популізм. Ця кампанія із дискредитації триває більше трьох років, і я знаю, хто за цим стоїть", - констатував Ємельянов.

Він повідомив, що дізнавшись про початок кампанії проти нього, спеціально перервав відпустку і повернувся в Україну.

Ємельянов вказав, що такими діями він ще раз довів, що не відчуває за собою провини і після отримання офіційної підозри готовий дати правову оцінку висунутим звинуваченням.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що суддям Вищого господарського суду Артуру Ємельянову та Віктору Татькову оголосили про підозру в незаконному впливі на роботу суддів.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Ємельянов не отримував підозри від Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути