середа, 17 жовтня 2012 13:32

Судді бояться визнати тещу Колесніченка винною?

Судді бояться визнати тещу Колесніченка винною?
Валентину Македон суд виправдав. Фото: gazeta.ua

Апеляційний суд у Черкасах під головуванням Дмитра Швидкого ухвалив рішення стосовно Валентини Македон – тещі депутата-"регіонала" Вадима Колесніченка. Судді скасували ухвалу Звенигородського районного суду, за яким Македон визнавалася невинною. Справу знову направили до Звенигородського суду. Однак розглядати її має інший суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теща Колесніченка не визнає свою провину і каже, що потерпіла обпекла горло лаком для нігтів

Депутатську тещу звинувачують в завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості виховательці дитсадка "Золотий Ключик" у місті Жашків Галині Хрущ. Восени 2007 року вона посварилася з вихователькою Галиною Хрущ. Коли та знепритомніла, Македон залила в горло виховательці нашатирний спирт. Суд у Жашкові визнав тещу Колесніченка винною. Її звільнили з роботи. Однак з приходом до влади Віктора Януковича у 2010 році Звенигородський суд виправдав Македон. Вона повернулася на роботу й отримала компенсацію 47 тисяч гривень. Потерпіла жодної компенсації не отримала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над тещею Вадима Колесніченка знову відклали

"Чесні судді не можуть визнати невинною цю людину. Однак піти всупереч Вадимові Колесніченку – голові підкомісії Верховної Ради з питань звільнення суддів та реагування на порушення законодавства у сфері правосуддя бояться, – каже потерпіла Хрущ. – Я вже 5 років їжджу по судах і все марно. Мене й надалі футболитимуть у Звенигородку, там знову виправдають Македон, а потім за справу братиметься Апеляційний суд. По цьому замкнутому колу можна ходити безкінечно. Доки при владі буде Янукович і його вірний товариш – Вадим Колесніченко – справедливості не буде".

Дату наступного судового засідання обіцяють повідомити додатково.

Зараз ви читаєте новину «Судді бояться визнати тещу Колесніченка винною?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути