неділя, 31 жовтня 2010 09:34

Суд розправився з "фальшивою" "Батьківщиною"

Суд розправився з "фальшивою" "Батьківщиною"

Київська обласна територіальна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатів від нелегітимної "Батьківщини" до Київської облради.

Таке рішення комісія ухвалила 30 жовтня, повідомив лідер столичної обласної організації партії Тимошенко Костянтин Бондарєв.

За його словами, "Батьківщина" не визнає результати виборів у Київській області, оскільки опозиція не змогла взяти в них участь.

"Через злочинні дії влади Київська обласна організація партії "Батьківщина" фактично усунена від місцевих вибрів. Попри те, що списки псевдо-"Батьківщини" скасовано, ми все одно не зможемо взяти участь у виборчих перегонах до облради. Але влада неодмінно за це ще відповість..."Батьківщина" не визнає результати виборів у Київській області, тому що опозиція не змогла взяти участь у перегонах", - наголосив Бондарєв, якого цитує прес-служба "Батьківщини".

Зняли "клона" "Батьківщини" з виборів і у Львівській області. Згідно з рішенням Апеляційного суду, реєстрацію "фальшивої" "Батьківщини" скасовано. У бюлетені навпроти партії Тимошенко буде стояти позначка вибув.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суд розправився з "фальшивою" "Батьківщиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути