четвер, 30 червня 2011 18:24

Суд не дозволив Луценку пролікуватись поза СІЗО

Суд не дозволив Луценку пролікуватись поза СІЗО

Печерський районний суд Києва не задовольнив клопотання про зміну запобіжного заходу екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку, який перебуває в СІЗО і має проблеми зі здоров'ям.

Раніше захисник Луценка, його дружина Ірина просила суд змінити Луценку запобіжний захід у зв'язку з необхідністю комплексного лікування в клінічній лікарні.

"Адміністрація СІЗО двічі зверталася до суду з проханням транспортувати Луценка до лікарні... Ми не зацікавлені в затягуванні судового процесу, але щоб дати Луценко спокійно захищатися ... прошу змінити запобіжний захід", - озвучила відповідне клопотання Ірина в ході судового засідання в четвер.

За її словами, захворювання її чоловіка в області гастроентерології та серцево-судинної системи потребує комплексного лікування в спеціалізованому закладі.

Екс-міністр перебуває в Лук'янівському СІЗО в Києві. Апеляційний суд Києва 22 квітня 2011 року продовжив йому термін арешту до 26 травня, після чого екс-міністр заявив про намір з 22 квітня почати голодування, яке продовжував до 24 травня.

Зараз ви читаєте новину «Суд не дозволив Луценку пролікуватись поза СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути