середа, 03 серпня 2016 21:32

Суд ЄС зняв санкції із загиблого сина Януковича

Суд ЄС зняв санкції із загиблого сина Януковича

Суд загальної юрисдикції Європейського союзу зняв санкції проти молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича.

Про це йдеться в повідомленні суда.

"Рішення Ради ЄС 2014/119/СЗПБ від 5 березня 2014 року щодо обмежувальних заходів, спрямованих проти певних осіб, організацій та органів у зв'язку з ситуацією в Україні, та Регламент Ради (ЄС) № 208/2014 від 5 березня 2014 року щодо обмежувальних заходів, спрямованих проти певних фізичних і юридичних осіб, з урахуванням ситуації в Україні анулюються, оскільки вони відносяться до Віктора Вікторовича Януковича", - сказано в рішенні суду.

Рада Європейського союзу має оплатити усі витрати, пов'язані із його справою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович, як прем'єром був, наш завод запустив. А Порошенко розібрав"

"Суд прийшов до висновку, що лист не містив відомостей, що підтверджують факти незаконного привласнення державних коштів України, в яких звинувачувався пан Янукович, і підтверджують персональну вину пана Януковича у скоєнні даних діянь", - йдеться в повідомленні адвокатської фірми, яка представляє інтереси родини Януковича.

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший загинув у березні 2015 року на озері Байкал, коли автомобіль ще з 5 пасажирами провалився під лід.

Зараз ви читаєте новину «Суд ЄС зняв санкції із загиблого сина Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути