понеділок, 26 вересня 2016 18:27

Стали відомі нові подробиці скандальних торгів за телеканал

Стали відомі нові подробиці скандальних торгів за телеканал

Директор компанії ICU Макар Пасенюк заявляє, що він справді у 2015-му обговорював із нардепом Олександром Онищенком купівлю телеканалу "112".

Про це Пасенюк написав у офіційній заяві, - пише "Українська правда"

"Я у травні 2015 року декілька разів зустрічався з Олександром Онищенком з його ініціативи. Оскільки він планував у своїх інтересах купити "112-й" канал. І звернувся до мене як інвестиційного банкіра з пропозицією провести оцінку активу і структурувати потенційну угоду з придбання активу", - заявив Пасенюк.

За його словами, на зустрічі потенційного покупця Онищенка з Андрієм Подщіпковим (власником і продавцем "112-го" каналу) з'ясувалося, що Подщіпков передумав продавати актив.

"Відповідно, потреба в послугах інвестиційного банку для цілей такої угоди відпала", - написав Пасенюк.

"Заяви Онищенка про те, що "Пасенюк запропонував оформляти все на офшорну компанію, яка згодом спливла в Панамському скандалі. А саме - Prime Asset Partners Limited", - дурість і брехня", - заявив він.

Пасенюк нагадав, що компанію Prime Asset Partners створювали для передання належної Порошенкові частки корпорації Roshen у траст.

"Сам Онищенко спочатку мав намір придбати "112-й" канал на власну новостворену компанію і звертався до мене з проханням допомогти в структуруванні потенційної угоди", - заявив Пасенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентська монополія телеканалів: ЗМІ показали переписку Онищенка та Березенка

Раніше оголошений у розшук депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко намагався купити телеканал "112 Україна".

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі нові подробиці скандальних торгів за телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути