середа, 03 лютого 2016 23:50

США вимагають продовження реформ Абромавичуса

США вимагають продовження реформ Абромавичуса
www.ntv.ru

Офіційний Вашингтон вважає, що Айварас Абромавичус, перебуваючи на посаді міністра економіки України, ініціював багато важливих економічних реформ.

США хотіли би, щоб ці реформи мали продовження для кращого майбутнього України. Про це заявив у середу під час щоденного брифінгу в американській столиці речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає Укрінформ.

"Він (Абромавичус – ред.) є одним із лідерів, який поставив інтереси України над власними. Він реалізував важливі реформи, і ми хотіли би бачити продовження цих реформ", - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

При цьому Кірбі підкреслив, що в Вашингтоні вважають важливим, щоб українські лідери забули про свої розбіжності й спрямували всі зусилля на те, щоб країна мала довготривалий прогрес, просуваючи життєво важливі реформи. Він також зауважив, що в цьому Україна може розраховувати на дружню підтримку Сполучених Штатів.

Нагадаємо, у середу зранку Абромавичус подав у відставку з поста міністра. Заявив, що Кононенко заважає йому проводити реформи.

Зараз ви читаєте новину «США вимагають продовження реформ Абромавичуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути