Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2015 08:12

США розгорнуть додаткові військові сили в Європі через агресію Росії

США розгорнуть додаткові військові сили в Європі через агресію Росії

Армія США планує розгорнути додаткові військові сили в Східній Європі у другій половині цього року для демонстрації підтримки своїх союзників по НАТО на тлі російського військового втручання в Україні.

Про це, як повідомляє американське видання Military.com, заявив у середу командувач матеріально-технічного командування Сухопутних військ США генерал Денніс Віа.

"Солдати 1-й бригади 3-ї піхотної дивізії у вересні прибудуть в регіон для "навчань, а також у відповідь на російську агресію в Східній Європі", - наводить видання слова генерала на конференції в Хантсвіллі, штат Алабама.

Війська замінять першу бригадну бойову групу 1-ї бронекавалерійських дивізії, прийнявши комплект озброєння, відомий як "Європейський набір активності", що включає сотні танків "Abrams", БМП "Bradley" і САУ "Paladin", зокрема, в Естонії - поблизу російського кордону .

Зараз, як зазначив генерал, ведеться робота зі створення комплекту озброєння, який включає більше тисячі бойових машин, тобто масштаб збільшиться від батальйону до розмірів бригади.

Зараз ви читаєте новину «США розгорнуть додаткові військові сили в Європі через агресію Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути