середа, 01 серпня 2012 16:11

Справу про побиття журналіста Найєма передали в прокуратуру - Янукович тримає на контролі

Справу про побиття журналіста Найєма передали в прокуратуру - Янукович тримає на контролі
Фото: news.bigmir.net

Міліція завершила перевірку заяви журналіста Української правди Мустафи Найєма і передала справу в прокуратуру Дніпровського району Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальну справу проти гендиректора ТВі досі не закрили

Як повідомляє прес-служба Президента України, про це у відповідь на запит міжвідомчого комітету з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ повідомили в управлінні Дніпровського РУ ГУ МВС України в Києві.

Міжвідомчий комітет з оперативного реагування направив запит до Міністерства внутрішніх справ України і Генеральну прокуратуру України з проханням перевірити всі обставини цієї події, як тільки в ЗМІ стало відомо про інцидент з журналістом Української правди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура визнала незаконність порушення кримінальної справи проти гендиректора ТВі

"Ми тримаємо цю справу на контролі і готові надавати допомогу представникам ЗМІ в забезпеченні безперешкодного виконання їх професійних обов'язків", - підкреслила прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану дотримання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів Дарина Чепак.

Раніше Українська правда повідомила, що охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила Найєма. За словами журналіста, інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходив з'їзд Партії регіонів, машина супроводу одного з делегатів підрізала його мотоцикл.

Зараз ви читаєте новину «Справу про побиття журналіста Найєма передали в прокуратуру - Янукович тримає на контролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути