пʼятниця, 27 вересня 2013 16:07

Справедливість по-полтавськи: мер повернувся до людей і "нагодував" обіцянками

Справедливість по-полтавськи: мер повернувся до людей і "нагодував" обіцянками

Міський голова Полтави Олександр Мамай повернувся до будівлі Міськради, до якої увірвалися мітингувальники і пообіцяв призупинити дію підвищених тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

О 15:00 мер зайшов до сесійної зали, підійшов до трибуни. Пообіцяв, що протягом трьох днів скличе позачергову сесію Міської ради, яка знову розгляне доцільність підвищення тарифів.

Мамай у розмові з народним депутатом від "Батьківщини" Арсеном Аваковим, який теж приїхав до Полтави, сказав, що зібрати виконком зараз нереально. Коли люди почали кричати, що не підуть зі своїх місць, він змінив свою позицію.

"Якщо так хоче громадська громада, то немає питань. Зараз прошу до мого кабінету зайти тих народних депутатів, які є. Ми разом затвердимо схему зібрання виконкому і припинення дії тарифів", - сказав Мамай, після чого Нардепи Каплін, Юрій Бублик, Михайло Головко, і Аваков разом з мером пішли до його кабінету.

Після наради мер ввійшов до зали і пообіцяв "призупинити дію підвищення тарифів до розгляду на сесії міськради".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавський мер втік переодягнувшись міліціонером - "ударівець"

"Я тільки що зателефонував начальнику жеку та дав наказ припинити збір коштів за новими тарифами, тому полтавці можуть платити за старими тарифами до їх підвищення. Остаточно питання щодо зниження тарифів до колишнього рівня ми розглянемо на сесії Міської ради"

"Ударівець" Каплін сказав, що усім буде анонсована дата, коли відбудеться сесія Ради, аби зібрати не менше 10 тис. Людей, які б проконтролювали прийняття рішення ради.

Наразі люди біля будівлі Міськради розходяться.

Нагадаємо, у Полтаві сьогодні 800 людей зібрались під стінами міської ради на мітинг проти підняття житлово-комунальних тарифів. Об 11-й години мітингувальники розпочали штурм Полтавської міської ради. Народні депутати Сергій Каплін та Юрій Бублик проштовхнулися всередину разом з декількома десятками полтавців. Вхід до будівлі закривали близько 40 міліціонерів.

Пізніше з'ясувалося, що мер Олександр Мамай утік із будівлі Міськради.

Зараз ви читаєте новину «Справедливість по-полтавськи: мер повернувся до людей і "нагодував" обіцянками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути