пʼятниця, 22 червня 2012 01:36

Списки "УДАРу" формуватимуться через змагання - Кличко

Списки "УДАРу" формуватимуться через змагання - Кличко
klichko.org

Віталій Кличко розповів, що всі претенденти на місця у списку партії до липня проходитимуть перевірку. Остаточний список партія "Удар" оголосить на з'їзді наприкінці липня, сказав політик на телеканалі ТВі.

"Я не буду говорити про списки. Ми про списки будемо оголошувати на з'їзді. До цього моменту ми зробили так зване змагання", - пояснив він.

Кличко додав: "Такого немає, що ми вже оголосили списки, бо якщо хтось побачить себе там, то буде думати, що "все добре, я вже у Верховній Раді". Кожна людина  проходитиме так зване змагання: гарний результат – вона буде підніматися у списку, поганий результат – вона буде в цьому списку опускатися. Тільки відштовхуватимемось  від результатів, який вони показують на своєму округу, за який вони взяли відповідальність".

Кличко розповів, що у претендентів мають "горіти очі, людина повинна бажати змін, вона повинна витрачати свій час, силу та енергію для того, щоб зімни відбулися".

"Це повинна бути людина – фахівець своєї справи. І  найголовніше, ця людина повинна мати моральні якості", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: причина, чому не проводяться вибори мера Києва, — це я

Політик наголосив: "Я впевнений в тому, що політика має бути публічною. Якщо ми декларуємо європейський напрямок розвитку, ми повинні працювати по європейським правилам: відкрита політика".

За словами Кличка, наразі у партії непогана підтримка у центрі і на заході країни. Та зараз партія працює і з електоратом сходу та півдня.

"В цьому напрямку нелегко було будувати структуру, осередки, підбирати людей. Це велика робота. І на сьогоднішній день я можу сказати, що у нас є представництва на всіх округах, в усіх регіонах, обласних центрах", - підкреслив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Списки "УДАРу" формуватимуться через змагання - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути