четвер, 22 вересня 2016 11:05

Соболєв потролив Порошенка

Соболєв потролив Порошенка
УНІАН

Президент Петро Порошенко хоче все контролювати у владі.

Про це в ефірі "112" сказав народний депутат із "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Президент Порошенко має булімію влади. Він хоче все контролювати, всіх призначати. Це - дуже погана практика. Це вам будь-який менеджер середньої компанії скаже, що без делегування повноважень, чітких кадрових правил нічого доброго не вишукаєш", - зауважив парламентарій.

Депутат розповів, що пропонував на фракції розробити законопроект "щоб всі посади в Україні обіймав Петро Олексійович Порошенко".

"І в кінці законопроекту написати, що ще йому треба подарувати книжку про царя Мідаса. Пам'ятаєте цю історію про людину, яка ніяк не могла позбутися жаги до золота. І в результаті померла від голоду. Порошенко дуже помиляється, коли далі хоче у ручному режимі підбирати людей", - додав Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкова намагається посилити повноваження президента - експерт

Нагадаємо, у розкладі засідань Верховної Ради з'явився проект закону народного депутата, представника президента Артура Герасимова, про внесення змін до закону про державну службу.

Документ пропонує, щоб конкурс на посади голів місцевих держадміністрацій здійснювала спеціально створена комісія при Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв потролив Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути