неділя, 26 травня 2013 15:17

Соболєв : Замовники, які вели людей на бойню 18 травня, понесуть відповідальність

Соболєв : Замовники, які вели людей на бойню 18 травня, понесуть відповідальність
Сергій Соболєв Фото: svit24.net

Справа про побиття 18 травня завершиться тим, що покарання понесуть не лише бойовики, але й замовники.

Про це в коментарі заявив депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

Це зайве підтвердження, що його "найняла опозиція". Тепер всі, кого "наймає опозиція" – прокуратура та суди – будуть самими справедливими, вони будуть всіх відпускати", - сказав нардеп, коментуючи те, що Тітушка випустили під заставу 22,9 тис грн.

"Тому ні у кого немає сумнівів, хто їх наймав, для чого це робилося, як готувалася провокація. Тому, випустивши під заставу Тітушка, Партія регіонів в такий спосіб намагається замісти сліди", - висловив думку народний депутат.

Говорячи про розвиток подій, він наголосив: "Вони вирішили, що як завжди порушать кримінальну справу, по так званому витягування із БТР цих людей, і таким чином вони врівноважать справу. А потім, торгуючись, закриють".

"Я думаю, що так не вийде. Ця справа матиме розголос, я вже повідомив в Раді Європи про те, що сталося в Україні (18 травня), зробив спеціальну доповідь із цього приводу", - додав політик.
Окрім того, на думку Соболєва, "ця справа матиме фінальне завершення, і бойовики, яких наймала Партія регіонів, понесуть відповідальність, так само, як і замовники – Єфремов, Герман..бо вони вели людей на бойню".

Нагадаємо, 18 травня у центрі Києва пройшов опозиційний марш та віче в межах акції "Вставай Україно!". Паралельно ПР організувала антифашистський мітинг. Під час акцій сталася бійка між прихильниками ПР та свободівцями. На мітингу побили журналістку 5 каналу та фотокора "Комерсанта".

Як повідомлялося, члена спортивного клубу Вадима Тітушка міліція затримала 20 травня за підозрою у нападі на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя під час акції 18 травня у Києві. А вже 22 травня суд постановив випустити під заставу Вадима Тітушка.

21 травня міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що на підставі отриманих доказів слідчий перекваліфікував дії зі статті "умисне легке тілесне ушкодження" на ч.2 ст.296 "хуліганство".

Зараз ви читаєте новину «Соболєв : Замовники, які вели людей на бойню 18 травня, понесуть відповідальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути