середа, 25 квітня 2012 18:49

ЗМІ знайшли доказ підробки відеопоцілунка Тимошенко

Шахраїв з Адміністрації президента України видало сонце. Відео з камери Юлії Тимошенко - фейк (підробка), пише Argumentua.com.

Дата на кадрі "оперативної зйомки" - 15 грудня 2011 року. Час зйомки - 12:50 дня. У вікно камери яскраво світить сонце:

Автор: Фото: argumentua.com
 

Судячи по даті зйомці, в цей час екс-прем'єр Юлія Тимошенко перебувала в Лук'янівському СІЗО м. Києва. Джерелом яскравого світла у вікні серед білого для може бути тільки сонце. Але в цей день і навіть в цю годину в Києві сонця не було взагалі. Про це свідчить прогноз погоди, скан якого ви можете бачити нижче:

Автор: Фото: argumentua.com
 

Видання наводить ще доказ - фотографію ДТП в Києві, яка зроблена в той самий день і в той самий час, якими датована так звана "оперативна зйомка" "з камери Тимошенко". Ось ця фотографія:

Автор: Фото: сайта Багнет
 

А ось метадані до фото (EXIF *):

Автор: Фото: argumentua.com
 

Час зйомки, зафіксований камерою Canon PowerShot A510, майже співпадає з часом таймера на відеоролику. Але на відео у вікно світить сонце, а на фото ДТП ознак небесного світила не спостерігається, небо затягнуте хмарами.

Нагадаємо, в Інтернеті з'явилося відео, на якому жінка, схожа на екс-прем'єра Юлію Тимошенко, вільно пересувається по камері та цілується з чоловіком, схожим на Сергія Власенка. У прес-службі партії "Батьківщина" заявили, що це фальшивка.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ знайшли доказ підробки відеопоцілунка Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути