четвер, 22 грудня 2011 09:58

Скоро Януковича витягуватимуть із труби донецькі повстанці - "Свобода"

Скоро Януковича витягуватимуть із труби донецькі повстанці - "Свобода"

У Всеукраїнському об'єднанні "Свобода" заявили, що чинний президент Віктор Янукович втратив підтримку і довіру людей на своїй батьківщині.

Зокрема, як повідомив у коментарі Gazeta.ua голова прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк, у Донецьку "плюються, почувши слово "Янукович".

"Учора я перебував у Донецьку. Ми відчуваємо, наскільки тут люди накручені - вони плюються, почувши слово "Янукович". Це ті, хто на нього роками молився", - зауважив Сиротюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович підсумував свою роботу за рік

За його словами, жодні аргументи президента про те, що результат реформ треба почекати, що покращення життя вже сьогодні - це насправді не так миттєво, на мешканців Донбасу не діють. Через це, на думку націоналіста, Янукович може програти у Донецькій області під час наступних виборів.

"Складається враження, що його оточення перекрило йому доступ до будь-якої адекватної інформації. Спецслужби його годують тим, що на нього щодня готуються теракти, Ганна Герман (радник президента - ред.) розповідає, що його дуже люблять люди, а все решта - це підступи опозиції і т.д.", - відзначив свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича лякають збройними нападами і посилено охороняють - ЗМІ

За його прогнозами, така ситуація може призвести до того, що "дуже скоро Януковича будуть витягувати у Донецькій області з якоїсь труби донецькі повстанці", які незадоволені соціальною та економічною ситуацією у країні.

ВІДЕО: З криками "Аллах акбар!" повстанці тикали в закривавленого Каддафі автоматами

"У Лівії був нормальний соціальний та економічний розвиток, там люди отримували соціалку, освіту, але це не врятувало всесильного Каддафі, в якого була і охорона, і який платив людям гроші. А у нас Янукович і цього не робить", - резюмував Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «Скоро Януковича витягуватимуть із труби донецькі повстанці - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути