пʼятниця, 15 червня 2012 12:23

Скандальний нардеп-"опозиціонер" Трофименко займається бізнесом і прогулює Верховну Раду

Скандальний нардеп-"опозиціонер" Трофименко займається бізнесом і прогулює Верховну Раду
Володимир Бондаренко каже, що майже не знає свого однопартійця. Фото: gazeta.ua

У партії "Реформи та порядок" (фракція БЮТ-"Батьківщина") заявили, що їхній однопартієць, народний депутат Вадим Трофименко, який нещодавно потрапив у центр скандалу, пов'язаного з його депутатською приймальнею за високим парканом, давно вже не був у Верховній Раді. У політсилі пояснюють це тим, що Трофименко, як чинний опозиціонер та бізнесмен, переховується від переслідувань.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив народний депутат-"бютівець", один із лідерів ПРП Володимир Бондаренко.

"Я про Трофименка знаю не більше, ніж про публічних людей. У мене з ним було лише декілька зустрічей", - відзначив Бондаренко.

Відповідаючи на запитання, яким чином цей нардеп зміг збудувати такий величезний маєток і звідки у нього кошти на "Майбах", Бондаренко розповів, що Трофименко - підприємець, який володіє будівельним бізнесом.

ВІДЕО: "Еще раз увижу, у тебя будут проблемы!" - Журналіст приїхав до "хатинки" депутата Трофименка

"Він залишається в опозиційній фракції, де всім, кому тільки могли, повикручували руки і продовжують це робити. Якби щось там було в плані незаконності надбань, йому б давно заплели руки і змусили перейти до іншої фракції", - запевнив політик.

Він наголосив, що у руках нинішньої влади перебуває "увесь репресивний апарат: слідчі, прокуратура, СБУ".

"Якщо їх цікавить Трофименко, вони можуть цим зайнятись. Їм це легко зробити. Можливо, по Трофименку буде прийнята така програма", - припустив Бондаренко.

Разом з тим, на зауваження про те, що до будинку, на якому висить табличка "Депутатська приймальня Трофименка", забороняють у лайливій формі навіть наближатись, парламентарій відповів: "Те, що там висить табличка "Приймальня народного депутата" - це один з методів захисту від цієї влади, яка у масках та шоломах вломлюється, куди хоче. Зрештою кожна людина має свої гріхи і надбання. Якщо у Трофименка є такі гріхи, то хай з ним розберуться ті, кому це за законом визначено. Єдине, просив би у них об'єктивності, а не упередженого ставлення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції запевняють, що "тушок" у них більше не буде - всі слабкі вже і так пішли

Крім того, на запитання, чому за час свого депутатства Трофименко подав лише один законопроект, Бондаренко сказав: "У Верховній Раді я бачу його не часто. Раніше бачив частіше. Зараз, коли почались килимові репресії і обшуки в офісах, думаю, що він знаходиться не дуже далеко від кордонів, але не тут".

Нардеп також не знає, чи буде Трофименко балотуватись у наступний парламент.

"Я не знаю. Я бачив його останній раз не менше року тому. Я можу говорити про дійсно своїх однопартійців, які у парламенті постійно перебувають: Соболєв, Філенко, Косів, Семерак, Кондратюк та інші. Ми з ними постійно контактуємо у ВР. А у Вадима тиск по бізнесу був. Він десь ховається, можливо", - підсумував Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний нардеп-"опозиціонер" Трофименко займається бізнесом і прогулює Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути