четвер, 15 грудня 2011 14:15

Син Азарова живе на віллі в Австрії

Автор: Фото: pravda.com.ua
  Ціна на нерухомість у 18-му районі складає 3,1 - 4,7 тисячі євро за квадратний метр
Ціна на нерухомість у 18-му районі складає 3,1 - 4,7 тисячі євро за квадратний метр

Олексій Азаров, син прем'єр-міністра Миколи Азарова, має житло у австрійській столиці Відні.

Про це у своїй публікації повідомляє сайт Українська правда.

"Протягом останніх років Австрія користується популярністю серед українських можновладців. Її облюбували для реєстрації свого бізнесу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв та олігарх Дмитро Фірташ. Крім того, в Австрії ховає сліди своєї причетності до "Межигір'я" родина президента Януковича", - пише видання.

"Українська правда" придбала у Австрії офіційну виписку про власників Фонду "Стабільна Україна", який піарить Миколу Азарова в Україні.

"Ця структура насправді ніякий не фонд, а товариство з обмеженою відповідальністю, що має статутний капітал 35 тисяч євро. А під першим номером в списку керівників австрійської структури значиться єдиний син Миколи Азарова Олексій. У виписці з реєстру австрійських підприємств зазначалось: син українського прем'єра проживає не на батьківщині, а на одній із вулиць у вісімнадцятому районі міста Відень. Його адреса - P?tzleinsdorfer Stra?e, 152-156, корпус 3", - відзначає інтернет-газета.

Автор: Фото: pravda.com.ua
  Олексій Азаров зареєстрований в окремому маєтку
Олексій Азаров зареєстрований в окремому маєтку

Запит до бази перепису населення і отриманий необхідний витяг підтвердив, що Азаров-молодший справді має віденську реєстрацію.

За інформацією видання, будинок проживання Азарова у Відні належить компанії L.A.D.A. Holding Anstalt, створеною з метою "інвестицій та управління рухомим і нерухомим майном". Керівником цієї фірми записано юриста Райнхарда Прокша.

"Це саме той пан Прокш, який займався оформленням на підставні структури резиденції "Межигір'я", де проживає Віктор Янукович, а також компанії Activ Solar, що пов'язана з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим", - уточнила газета.

Зараз ви читаєте новину «Син Азарова живе на віллі в Австрії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути