четвер, 02 червня 2011 19:12

Син Януковича не має автомобіля, але є квартира на 378,1 кв. м

Син президента, депутат від Партії регіонів Віктор Янукович на запит "Дела" надав копію своєї декларації про доходи. У відповіді, яку отримала редакція від депутата, зазначено, що в листі міститься інформація про його доходи за 2009 і 2010 роки.

Проте в отриманий "Делом" конверт було вкладено лише копії декларації про доходи Януковича-молодшого за 2010 рік.

З наданого документа випливає, що син президента в 2010 році за роботу народним депутатом отримав 179,5 тис. грн. Ще 35 тис. грн. йому було надано Верховною Радою у вигляді матеріальної допомоги, яка щорічно виділяється державою на оздоровлення народних депутатів.

У рядку "дивіденди, роялті, відсотки" Янукович-молодший вказав дохід у 203 грн. Таким чином, сукупний дохід "регіонала" за минулий рік склав 214,8 тис. грн.

У власності депутата є земельна ділянка площею 0,16 га, квартира на 378,1 кв. м, і дача (яка складається з адміністративного будинку площею 367,5 кв.м та хозблока на 143,4 кв. м).

На банківських рахунках Януковича лежить 283, 48 тис. грн. А ось автомобіля у представника парламенту, який славиться своєю пристрастю до автомобілів та участю в різних автозмаганнях, немає.

Нагадаємо, в лютому 2011 року депутат Віктор Янукович повідомив газеті "Сегодня", що у своєму розпорядженні має автомобіль Mercedes G класу 2001 року ("кубик "). Друга машина, на якій він їздить, - "Мерседес" 124-ї моделі.

Правда, тоді він не конкретизував, чи знаходяться ці машини в його власності.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича не має автомобіля, але є квартира на 378,1 кв. м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути