субота, 11 серпня 2012 14:56

Симоненко запропонував журналісту продати його пояс та годинник за 75 тисяч доларів

Симоненко запропонував журналісту продати його пояс та годинник за 75 тисяч доларів
Петро Симоненко спростував інформацію про те, що він носить ремінь вартістю $ 50 тис. і годинник вартістю $ 99 тис. Фото: kpu.ua

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко спростував інформацію, поширену деякими ЗМІ про те, що він носить ремінь вартістю $ 50 тис. і годинник вартістю $ 99 тис. Про це він заявив на прес-конференції в Полтаві, повідомляє прес-служба політсили.

"Я особисто спілкувався з журналістом, який написав цю інформацію, і попросив його продати цей пояс і годинник хоча б за половину тієї суми, яка була озвучена. А ті гроші, які він за них отримає - роздати людям. І цьому журналісту не знайшлося, що мені відповісти ... Тому не треба робити ажіотаж там, де його немає", - заявив комуніст.

При цьому він уточнив, що дана інформація з'явилася в ЗМІ після масового мітингу КПУ 1 травня. Симоненко назвав маячнею і провокацією інформацію про наявність у нього дорогих аксесуарів.

Раніше Петро Симоненко заявляв, що не має предметів розкоші, а його дружина отримує заробітну плату рядового журналіста.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко запропонував журналісту продати його пояс та годинник за 75 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути