понеділок, 06 квітня 2015 21:30

Симоненко вийшов від слідчого. Стверджує, що його допитували як свідка

Симоненко вийшов від слідчого. Стверджує, що його допитували як свідка
Фото: gazeta.lviv.ua

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що перебував на допиті у Службі безпеки України як свідок. Передає "Інтерфакс-Україна".
Про це він сказав журналістам у понеділок ввечері, після того, як вийшов з Головного слідчого управління СБ України після 11-годинного допиту .
"Жодних претензій до мене як до лідера партії і до партії з тих питань, які викликали жвавий інтерес у засобів масової інформації, немає. Як був свідком, так і залишився свідком", - заявив Симоненко.
Також Симоненко має намір відкрити кримінальне провадження щодо посадових осіб Служби безпеки України, які, на його думку, поширювали інформацію, яка навмисно дискредитує КПУ.

"Ми, перебуваючи в режимі запитань і відповідей зі слідчим, стали свідками, коли в ЗМІ поширювалося дуже багато навмисно брехливої ​​інформації, і цим чинився тиск як на слідство, так і на тих громадян, які шанобливо ставляться до Компарії. Тому завтра з ранку буде написана заява про порушення справи відносно посадових осіб СБУ, які навмисно надавали брехливу інформацію ", - сказав він

Зараз ви читаєте новину «Симоненко вийшов від слідчого. Стверджує, що його допитували як свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути