четвер, 21 листопада 2013 16:31

Симоненко: Голосування за єврокредит - це офіційний дозвіл іноземним розвідкам працювати в Україні

Симоненко: Голосування за єврокредит - це офіційний дозвіл іноземним розвідкам працювати в Україні

Проголосувавши за ратифікацію меморандуму, згідно з яким Євросоюз надасть Україні кредит у розмірі 610 млн. євро, офіційний Київ фактично дає добро іноземним розвідкам за наші ж гроші обеззброїти нашу країну і зробити повністю підконтрольною ЄС вітчизняну економіку.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

Він зазначив, що Європейський союз дає кредит під здійснення моніторингу економіки України.

"Причому, цим кредитом будуть оплачуватися закордонні структури, які контролюватимуть, що відбувається з економікою України і звітувати в цьому перед ЄС. Тобто, Україна обеззброює себе в інформаційному плані, і вся ця інформація стає надбанням тих, хто не думає про майбутнє нашої країни, а про те, як захистити власні інтереси та інтереси своїх транснаціональних корпорацій", - підкреслив П. Симоненко.

Лідер КПУ також наголосив, що Європа надає Україні кредит на 15 років під невстановлений відсоток. Він уточнив, що в законопроекті прописана процедура встановлення відсотка: він буде визначений лише після того, як буде досягнута домовленість з банками.

"Тобто, ми беремо кота в мішку, беремо на себе зобов'язання протягом 15 років виплатити цей кредит. При цьому вони за ці 610 млн. будуть фінансувати робочі місця своїх компаній, які приїдуть тут робити моніторинг. А через 15 років або упродовж 15 років український народ буде оплачувати те, що зараз передбачають умови цього кредиту", - повідомив П. Симоненко, додавши, що ухваленням подібного рішення Україна отримує повністю підконтрольну ЄС економіку і додатковий тягар боргових зобов'язань.

"Ті, хто мають намір голосувати за це, офіційно голосують за розвідки іноземних держав та їх офіційну діяльність на території України", - констатував лідер КПУ.

Він не виключив, що Верховна Рада повернеться до розгляду цього законопроекту вже сьогодні, в рамках вечірнього засідання.

П. Симоненко також повідомив, що, найімовірніше, окрім комуністів, навряд чи хтось виступить проти цієї законодавчої ініціативи, тому що представники інших парламентських фракцій перебувають у "євроінтеграційному угарі".

"Це безумство буде продовжуватися до того часу, поки народ не зрозуміє, що потрібно зупиняти цю владу і припиняти подібну політику", - підсумував лідер КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко: Голосування за єврокредит - це офіційний дозвіл іноземним розвідкам працювати в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути