субота, 07 серпня 2010 10:41

Симоненко бореться зі Жванією за роль слуги - експерт

Симоненко бореться зі Жванією за роль слуги - експерт

Комуністи поки що влаштовують Партії регіонів. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"У комуністів більше шансів зайняти місце першого слуги в коаліції. Жванії доведеться ще довго боротися за те, щоб на нього звернули увагу. Найкращий спосіб отримати прихильність нових хазяїв – нападати і ображати старих. Намагання Жванії битися із комуністами менш вражаючі для Партії регіонів", - зазначив він.

За словами експерта, після бійок у парламенті під час прийняття бюджету, коли депутат із НУ-НС Олесь Доній отримав струс мозку, словесні баталії політиків виглядають як частина української культури. "Насправді політична мета цих взаємних образ – бажання бути слугою у Партії регіонів. Тобто іде боротьба за роль слуги. Хто буде так званим молодшим партнером в коаліції, змінюватиметься залежно від ситуації. Зараз Партія регіонів на вершині слави та своїх можливостей. Тому більшість політичних сил хоче пересидіти цей несприятливий політичний період у ролі її прислуги. Висловлюються взаємні образи, щоб Партії регіонів вибрала найбільш яскравого партнера. Поки ми бачимо, що досвідчені комуністи виграють ці бої", - зауважив Небоженко.

"Те, що Симоненко почав лаятися, на нього не схоже. Можливо, це на нього так вплинуло одруження", - додав політолог.

Нагадаємо, Симоненко назвав Жванію "ющенківським дрантям" і "проституткою".

В свою чергу його група "Право вибору" заявила, що останні заяви лідера комуністів за формою та змістом суперечать нормам політичної етики і більш схожі на базарну фразеологію.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко бореться зі Жванією за роль слуги - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути