неділя, 15 грудня 2013 17:04

Сільські голови вимагають на 197 окрузі невикористані бюлетені

Вибори на 197 округу проходять спокійно. Поки масштабних провокацій спостерігачі не зафіксували.

– Однак є декілька моментів, що змушують нас насторожитися, – каже прес-секретар опозиційного кандидата Леоніда Даценка Тетяна Воронцова. – Як повідомили наші спостерігачі в Каневі до будинку міської ради прибули губернатор Тулуб та відомий "диригент" парламентської більшості Михайло Чечетов. Вони пішли до кабінету виконувача обов'язків голови міськради регіонала Каніболоцького. Очевидно, Тулуб не просто так особисто приїхав контролювати вибори. Сподіваємося, що провокацій не буде, але ми до них готові.

Опозиціонери повідомляють про тиск з боку чиновників на дільничні виборчі комісії.

– У селі Григорівка Канівського району сільський голова наказав членам ДВК віддати йому особисто усі невикористані бюлетені. Він прийшов на дільницю і заявив, навіть не ховаючись від спостерігачів, що після завершення голосування йому необхідно віддати всі невикористані бюлетені. "Я проголосую за того, за кого треба", – сказав голова. Члени комісії від опозиції здійняли гвалт, однак їм сказали, що якщо вони не мовчатимуть, то їм допоможуть замовкнути", – повідомила довірена особа кандидата від опозиції Леоніда Даценка Віра Носенко.

У штабі кандидата також повідомляють, що сільські голови, з посвідченнями журналістів, масово були присутні на дільницях у Золотоніському районі. У Черкаському районі, так само із посвідченнями журналістів, були присутні на дільницях працівники райдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Сільські голови вимагають на 197 окрузі невикористані бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути