неділя, 15 грудня 2013 12:08

На виборах у 223 окрузі на 11:00 проголосувало менше 5% та зафіксовані серйозні порушення

Станом на 11:00 на виборах народних депутатів у 223 окрузі зафіксована явка на рівні 6%. Також з самого ранку зафіксовані чисельні порушення.

Так за повідомленням Олександра Аронця: "В лікарні МВС на Баговутівській з'явилось 100 зайвих людей. ЦВК "дуже здивована!"

Раніше кандидат від опозиції Юрій Левченко вже повідомляв, що на спеціальних дільницях очікуються чисельні фальсифікації: "Як і передбачалося, в лікарню кладуть фіктивних "хворих", щоб ті голосували за Пилипишина".

Також у приміщення скандальної 223 ОВК не пускали нардепів та журналістів.

"Мене і журналістів не пускають в ОВК. Керує процесом заступник начальника Шевченківського райвідділу міліції міста Києва. Це порушення Конституції і законів", - заявила народний депутат Ірина Сех.

З'явилась інформація, що на деяких дільницях вже зафіксовані каруселі.

"На ДВК №801027 за адресою пр. Перемоги 54/1 та ДВК №801028 за адресою вул.Дегтярівська, 49, де голосують студенти КНЕУ приводять групи молодих людей, на вигляд студентів, та слідкують за їх голосуванням лідери їх груп старшого віку. Молоді люди кидають бюлетені в одну скриньку. Я придивився, позначка в бюлетенях стоїть за Пилипишина.",- повідомив Ілля Сагайдак

Нагадаємо, що сьогодні відбуваються вибори народних депутатів по 5 округах.

Зараз ви читаєте новину «На виборах у 223 окрузі на 11:00 проголосувало менше 5% та зафіксовані серйозні порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути