неділя, 12 серпня 2012 14:02

Шевченко підсилив партію Королевської - політтехнолог

Шевченко підсилив партію Королевської - політтехнолог
На думку політолога, Шевченку під силу виконати свої обіцянки. Фото: Анатолій БАБАК

Для лідера партії "Україна, вперед" Наталії Королевської включення до виборчого списку легендарного українського футболіста Андрія Шевченка є великим плюсом.

Так вважає директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Шевченко сам прийняв рішення йти в політику, - говорить він. - Це рішення дорослої людини, яка, на відміну від усіх, хто його критикує, набагато більше зробила для держави Україна, включаючи всіх політиків разом узятих, у сенсі іміджу країни. Однак побачимо, чи він дійсно буде робити те, про що заявив".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала футболіста Андрія Шевченка кандидатом у депутати

На думку політолога, Шевченку під силу виконати свої обіцянки.

"Він може це зробити, зокрема дитячо-юнацький спорт підняти. Бо він може сюди завести й інвестиції, та й гроші в нього є, і друзі хороші. Тому якась дитячо-юнацька спортивна школа в якомусь там районному центрі може з'явитися. А туди з показовими виступами, мастер-класами можуть приїхати такі гравців, яких діти до цього бачили лише по телевізору. І це може дати достатньо сильний, серйозний ефект. Залежно від того, як Шевченко це буде робити", - зазначив Бала.

"Безумовно, Шевченко підсилив партію, це абсолютно зрозуміло. Тому так усі критикують Королевську, для якої безумовно це плюс. Чи буде це плюсом для Шевченка - покаже його робота. Якщо він зможе свої плани зреалізувати, у випадку, якщо "Україна, вперед" пройде в парламент, то тоді можна буде аналізувати ті чи інші дії футболіста", - додав політтехнолог.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко підсилив партію Королевської - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути