вівторок, 23 квітня 2013 22:15

Шевченко і Портников закликали ТВі продовжувати роботу в ефірі

Шевченко і Портников закликали ТВі продовжувати роботу в ефірі
Артем Шевченко. Фото: uaport.net

Новий генеральний директор телеканалу ТВі Артем Шевченко закликав журналістів продовжити роботу в ефірі.

"Відбулася зустріч творчого колективу телеканалу ТВі з новим інвестором Олександром Альтманом і співвласником каналу Олександром Кагаловським. Сторони висловили своє бачення корпоративного конфлікту, який відбувається між ними. Новий керівник ТВі Артем Шевченко закликав продовжувати роботу в ефірі, сказавши, що корпоративний конфлікт не може впливати на творчий процес і блокувати роботу каналу ", - наголошується в заяві прес-служби ТВі, розміщеному на сайті каналу.

"Але щоб зменшити рівень напруги і не створювати умов для зриву ефіру прийнято рішення ставити в прайм-тайм старі програми каналу ТВі", - заявив Артем Шевченко.

Зараз телепрограми на телеканалі ТВі йдуть у запису.

Також Віталій Портников заявив про те, що поки не знає про рівень відносин між інвесторами.

Головний редактор телеканалу ТВі Віталій Портников виступає за продовження ефірного мовлення каналу.



Про це він заявив у коментарі LB.ua.

"Я підтримую збереження ефірного мовлення телеканалу, як незалежної, чесної засоби масової інформації. Сьогодні на зустрічах з новим керівництвом каналу з Кагаловським я заявив, що журналісти вимагають підписання з керівництвом редакційної угоди, яке забезпечить їх права. Журналісти не повинні звільнятися, повинен бути чесний ефір. Наскільки це може виконуватися, я не знаю, оскільки я не знаю які відносини між інвесторами, а саме між Костянтином Кагановська та Олександром Альтманом. Але головним я вважаю збереження якості мовлення ", - заявив Портніков.

"Журналісти повинні в прямому ефірі розповідати, що відбувається на телеканалі. Це для мене очевидно ", - додав головред ТВі, додавши при цьому, що у разі страйку його программа також виходити не буде.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Портников закликали ТВі продовжувати роботу в ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути