вівторок, 23 липня 2013 13:25

"Сергій Мельниченко - це продажна шкура з трьома людьми, які його підтримують" - Данилюк

"Сергій Мельниченко - це продажна шкура з трьома людьми, які його підтримують" - Данилюк
За словами Данилюка, лідер КУПРу дискредитує громадянську активність. Фото: Анатолій БАБАК

Випадок зі спробою підкупу лідера Коаліції учасників помаранчевої революції Сергія Мельниченка з метою припинення врадіївської ходи, координатора громадянського руху "Спільна Справа" Олександра Данилюка зовсім не здивував, бо "цього й слід було очікувати".

Про це Данилюк заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Що стосується Сергія Мельниченка, то, в принципі, його деструктивна роль під час "Податкового Майдану", можливо, нами недостатньо була висвітлена. Але по суті те, що він негідник - це для нас ніколи не було секретом. І тому цей випадок із підкупом (щодо припинення ходи Врадіївських активістів - Gazeta.ua) нас абсолютно не здивував", - зазначив активіст.

За його словами, лідер КУПРу дискредитує громадянську активність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістам пропонували 100 тисяч доларів, аби "похоронити" врадіївський рух - активіст КУПРу

"Сергій Мельниченко - це продажна шкура, в якої є три людини, які його там підтримують. Тобто є людина у дитячому візочку, яка говорить, що вона їздить на автомобілі. Це імітація, а то й дискредитація громадянської активності взагалі", - наголосив Данилюк.

Він також додав: "Треба чесно сказати, що в нас не лише не справжній політикум. У нас, на жаль, і громадські організації в більшості своїй просто імітують цю діяльність. Причому на замовлення або місцевих якихось уродів, або за гроші іноземних фондів. І вони не роблять того, чого вони насправді хочуть, бо залежні від грошей".

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилося відео, де видно, як Сергію Мельниченку пропонують значну суму за припинення ходи Врадіївських активістів.

Зараз ви читаєте новину «"Сергій Мельниченко - це продажна шкура з трьома людьми, які його підтримують" - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути