пʼятниця, 22 червня 2012 12:03

Ще один свідок обвинувачення став на бік Луценка у суді

Ще один свідок обвинувачення став на бік Луценка у суді
Колишній заступник Луценка каже, що тоді разом з ним треба судити і прокурорів. Фото: ua.politics.comments.ua

Після перерви об 11.00 Печерський суд продовжив засідання у справі Юрія Луценка та розпочав допит другого свідка - колишнього заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімова, який є свідком обвинувачення.

Він зазначив, що перебуває у товариських дружніх стосунках із підсудним. Після чого виголосив промову на 35 хвилин. На початку він розповів, що зараз працює заступником голови правління одного з українських банків.

"В 2008 році мені, як заступнику міністра, керівнику кримінальної міліції стало відомо, що справа по отруєнню Ющенка буде оперативно супроводжуватися МВС", - зазначив він.

У своїй промові він наводить багато прикладів і навіть звернувся до судді: "І от ми з вами удвох вночі...", - що викликало сміх у залі. Після чого суддя Анна Медушевська його спинила, а свідок додав: "Ну я образно".

Також він навів статистику, що зараз в Україні є 2 мільйони 200 нерозкритих кримінальних справ на 1 січня 2012 року.

"Оперативно-розшукову справу "захист" заводять, коли справа є тяжкою, або особливо тяжкою", - сказав він, маючи на увазі, що Луценка намагаються визнати винним саме через ОРС "захист".

"Якщо ми сьогодні створимо такий абсолютно неправовий прецедент, тоді на лаву підсудних треба саджати всіх представників прокуратури, слідчих та інших", - сказав Євдокімов, маючи на увазі справу Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Ще один свідок обвинувачення став на бік Луценка у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути