середа, 07 березня 2012 17:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Щоранку претендентів на біде Тимошенко — 56 осіб - "бютівець"

Щоранку претендентів на біде Тимошенко — 56 осіб - "бютівець"

Фракція "БЮТ-"Батьківщина" не розробляла спецоперацію по переведенню своєї лідерки Юлії Тимошенко з харківської Качанівської колонії до Києва.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Пенітенціарна система, яка є у нас, не передбачає реалізацію таємних сценаріїв. Особливо, коли це стосується такої публічної людини як Юлія Тимошенко. Ми вважаємо, що свідоме переведення її в Харків, яке відбулося дуже оперативно, було спеціально зроблено, щоб усунути її від політичного життя. Вона може бути переведена до Києва, якщо у Харкові не буде відповідних фахівців. Інших мотивів не може бути. Ніхто ні від кого не збирається тікати", - сказав "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У в'язниці повільно і таємно отруюють Тимошенко - німецькі ЗМІ

За його словами, арешт Тимошенко — несправедливий і політичний.

"Влада тільки такими цинічними методами зараз може боротися з опозицією. А чутки про таємні операції запускають люди, які хочуть нівелювати всю гостроту ситуації. Я коли дивлюся розважальні шоу, типу "95 кварталу", де жартують із Тимошенко — то нехай самі попробують опинитися на місці жінки, яка опиняється в такій ситуації. То показують біде з її колонії. Я його бачив. Так на одне біде Тимошенко претендентів — одна палата 16 людей, друга — 14 людей, дві по 8 і дві по чотири. І всі на одне оте біде і на один унітаз. Стоять у черзі з пів на п'яту ранку", - зауважив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарги Тимошенко на здоров'я - це піар-технології - "регіонал"

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що БЮТ розробляє таємний сценарій переведення Юлії Тимошенко із Харкова до Києва, аби вона керувала своєю політичною силою зі столичної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Щоранку претендентів на біде Тимошенко — 56 осіб - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути