середа, 07 березня 2012 13:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі Тимошенко зустрілися із Пшонкою та Богатирьовою

Німецькі лікарі Тимошенко зустрілися із Пшонкою та Богатирьовою

Сьогодні, 7 березня, відбулася зустріч Генерального прокурора України Віктора Пшонки із делегацією німецьких лікарів, які входили до складу Міжнародної медичної комісії з обстеження Юлії Тимошенко.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

На зустрічі також були присутні віце-прем'єр-міністр України – Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, заступник Генерального прокурора України Анатолій Пришко та Перший заступник Міністра закордонних справ України Руслан Демченко.

З німецької сторони участь у заході взяли Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот, професор Карл Макс Айнгойпль, професор Норберт Гаас, а також співробітник Федеративного відомства канцлера Йоахім Бертеле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богатирьова божиться, що до обстеження Тимошенко МОЗ відношення не має

Лікарі з Німеччини подякували українським колегам за можливість зустрічі, а також за підтримку і сприяння в організації Міжнародної медичної комісії для обстеження ув'язненої Тимошенко, розповіли у ГПУ.

Німецькі фахівці підтвердили свої наміри сьогодні зустрітися з українськими лікарями, які входили до складу зазначеної медичної комісії, а також із медиками Державної пенітенціарної служби України, які наразі здійснюють лікування ув'язненої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадські медики хочуть й далі обстежувати Тимошенко

"Професор Айнгойпль повідомив про те, що вони мають намір передати та обговорити з українськими колегами остаточні висновки щодо стану здоров'я Ю. Тимошенко, а також узгодити рекомендації щодо подальшої реабілітації та лікування пацієнтки", - йдеться у повідомленні Генпрокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадські лікарі: українська влада не дозволила зробити всі алалізи Тимошенко

За словами Богатирьової, діагноз німецьких лікарів фактично підтвердив висновки, що попередньо було зроблено українськими медиками. Вона також зазначила, що усі рекомендації фахівців щодо терапевтичного лікування пацієнтки будуть враховані при подальшому її лікуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі підтвердили: Тимошенко серйозно хвора

Генпрокурор Пшонка, у свою чергу, подякував німецьким медикам за ініціативу взяти участь в обстеженні Тимошенко. Він також запевнив представників німецької делегації у тому, що українська сторона й надалі буде всіляко сприяти тому, аби Тимошенко отримувала належну допомогу та, у разі потреби, необхідне їй лікування і за межами Качанівської колонії, підкреслили в ГПУ.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі Тимошенко зустрілися із Пшонкою та Богатирьовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути