вівторок, 03 березня 2015 22:50

Санкції проти Росії потрібно продовжити до кінця року - глава МЗС Великобританії

Санкції проти Росії потрібно продовжити до кінця року - глава МЗС Великобританії
Фото: ria.ru

Санкції проти Росії завжди можна призупинити, але цей інструмент необхідний, тому їх потрібно продовжити до кінця грудня цього року. Про це заявив міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хаммонд, виступаючи в парламенті, передають РИА Новости.

"Нам необхідно продовжити третій пакет санкцій до кінця грудня", - сказав Хаммонд про пакет санкцій, прийнятий ЄС 1 серпня минулого року.

Говорячи про мінські угоди, Хаммонд підкреслив, що "навіть якщо всі основні моменти будуть виконані, ми вважаємо, що третій пакет санкцій потрібно зараз продовжити до кінця року, щоб у нас був інструмент забезпечення дотримання зобов'язань".

"Ми завжди можемо призупинити або частково призупинити їх (санкції), якщо цілі будуть досягнуті, але ми повинні мати готовий інструмент, щоб рухатися за наміченим планом", - сказав міністр.

Нагадаємо, Захід з березня вже кілька разів вводив санкції відносно низки російських політиків, бізнесменів і компаній через позицію РФ щодо України. Останнім випадком застосування подібної практики стали грудневі обмеження, коли президент США оголосив про економічну блокаду Криму, а до списку санкцій потрапили відомі діячі з Криму і зі сходу України.

Зараз ви читаєте новину «Санкції проти Росії потрібно продовжити до кінця року - глава МЗС Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути