субота, 01 листопада 2014 03:45

Садовий залишиться мером Львова

Садовий залишиться мером Львова
Фото: ji-magazine.lviv.ua

Лідер партії "Самопоміч" та міський голова Львова Андрій Садовий відмовляється від високих посад в столиці і залишиться працювати на чолі Львова. Про це він повідомив у своєму відеозверненні до українців, в якому також подякував виборцям за підтримку його політичної сили на позачергових виборах 26 жовтня.

"На цьому тижні у мене відбулося кілька переговорів з президентом Петром Порошенко та прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Говорили про формат коаліції. Наші амбіції дуже прості - повинно бути єднання всіх політичних сил - і "Блоку Петра Порошенка", і "Народного фронту". "Самопоміч" зробить для цього все можливе і неможливе. Нам важливо, щоб було сформовано професійний уряд, щоб ми відмовилися від квотного принципу, а приймали в уряд виключно професіоналів. Я отримав різні пропозиції, але я працюю мером Львова, і для мене це дуже важливо. Моя каденція закінчується наступного року", - заявив Садовий.

Нагадаємо, на позачергових виборах 26 жовтня партія Андрія Садового "Самопоміч" отримала довіру виборців та сформує у новому складі українського парламенту свою фракцію.

Зараз ви читаєте новину «Садовий залишиться мером Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути