середа, 23 серпня 2006 19:02

Рудьковський не виключив можливість приватизації портів

Міністр транспорту і зв"язку України Микола Рудьковський заявляє, що всі порти залишатимуться в державній власності до тих пір, поки керівництво країни не прийме рішення про зміну форми їх власності. Про це міністр заявив в середу в ході робочої поїздки в Одеську область.

В той же час Рудьковський не виключив можливість приватизації портів. Міністр відзначив, що можливий експеримент, в рамках якого один з портів передадуть в довгострокову оренду.

- Є приклади успішної діяльності приватних портів, - підкреслив він, при цьому відзначивши, що всі деталі такого проекту опрацьовуватимуться з максимальною ретельністю з тим, щоб цей порт приносив користь і державі, і міг найефективніше розвиватися.

Крім того, найближчим часом міністерство транспорту і зв"язку планує почати пошук нової форми управління портами. Такою формою, за словами міністра, може стати концерн. Проте Рудьковський не уточнив, чи будуть в цьому концерні об"єднані всі порти України, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський не виключив можливість приватизації портів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути