четвер, 08 вересня 2011 16:31

Розповідь Данилишина про Тимошенко, яка вживала кокаїн, виявилась підробкою

Розповідь Данилишина про Тимошенко, яка вживала кокаїн, виявилась підробкою

Українська Європейська Перспектива заперечила достовірність інтерв'ю з екс-міністром економіки Богданом Данилишиним.

Матеріал під назвою "Богдан Данилишин: газ, кокаин и две слабости Кремля" був опублікований 7 вересня 2011 року на інтернет-ресурсі "Регіон Київ Медіа".

"Оскільки редакція сайту не брала цього інтерв'ю та не узгоджували його публікацію, Українська Європейська Перспектива на чолі з Данилишиним Б.М. заявляють про неправдивість наявної в ньому інформації. Ми висловлюємо своє обурення у зв'язку із неправомірним розміщенням матеріалу, що компрометує як самого респондента, так і згаданих у інтерв'ю осіб" , - мовиться у повідомленні.

Нагадаємо, що у даному інтерв'ю міністр нібито розповідає про вживання тодішнім прем'єр-міністром кокаїна в період підписання газових угод з Росією.

"Ось, зараз громадськість звинувачує Тимошенко у вживанні наркотиків, а що Ви думаєте, інший політик би вийшов вимушено "здавати Україну" без дози? Хтось п'є, хтось напихає себе антидепресантами, а хтось вживає кокаїн. Так що додати тепер Тимошенко ще статтю за торгівлю наркотиками? Вона одна, чи що, в нашій еліті стимулюється? ", - наводить видання слова екс-міністра.

Богдана Данилишина звинувачують у нанесенні державі збитку на суму в 4,5 млн. грн. Також він підозрюється в махінаціях із закупівлею палива для армії.

Зараз ви читаєте новину «Розповідь Данилишина про Тимошенко, яка вживала кокаїн, виявилась підробкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути