субота, 02 червня 2012 15:37

"Розмови про імпічмент — демагогія. Виборця знову починають дурити" - "нунсівець"

"Розмови про імпічмент — демагогія. Виборця знову починають дурити" - "нунсівець"
Ярославу Кендзьору не сподобались гасла опозиції. Фото: gazeta.ua

У глави держави Віктора Януковича не залишилося шансів на другий президентський термін.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Ярослав Кендзьор.

"Нарешті до тями прийшли виборці в східних, південних та центральних регіонах країни, які збагнули, що припустилися величезної помилки", - зауважив він.

Чи варто очікувати на дострокові президентські вибори — залежить від результатів перламентських виборів, вважає "нунсівець".

"Якби у Раді з'явилася монолітна ефективна одностайна більшість принаймні у 226 депутатів — це би ускладнило роботу президента. Сьогоднішні розмови про імпічмент — демагогія. Виборця знову починають дурити. Якщо буде 226 голосів у новому парламенті, можна буде прийняти закон про імпічмент. Але всі знають, що для реального імпічменту потрібно більше 300 голосів", - зазначив він.

За його словами, він розчарований Форумом об'єднаної опозиції та проголошеними там гаслами.

"Це жалюгідне повторення Співочого поля 2004 року (висунення Віктора Ющенка кандитом у президенти України. — ред.). Яценюк виголошував гасла, що коли опозиція прийде до влади, то зробить народ багатим, а чиновника — бідним. Коло мене з колегою по фракції Павлом Жебрівським стояла жінка і, коли прозвучала ця теза, вона каже: "Так чиновники втричі більші хабарі братимуть". Послухавши виступи на Форумі, ми з Жебрівським розвернулися, пішли в сквер, випили каву, по маленькому пиву та пожурилися, Хотілося б сподіватися, що чергове об'єднання омине родове прокляття розвалів. На це наштовхує епізод, коли об'єднана опозиція 24 травня не допустила похорону української мови. Можливо, це спільне протистояння мародерам, освячене кров'ю, триматиме опозицію в єдності, - додав нардеп.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «"Розмови про імпічмент — демагогія. Виборця знову починають дурити" - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути