пʼятниця, 30 серпня 2013 12:21

Спецтема: Росія проти України: нова "холодна війна"

Росія пропонує Україні принизливі умови. Ми не можемо торгувати країною - Янукович

Росія пропонує Україні принизливі умови. Ми не можемо торгувати країною - Янукович
Фото: unn.com.ua

Президент України Віктор Янукович вважає, що Росія пропонує Україні принизливі умови, на які українці ніколи не погодяться.

"У Росії сьогодні немає такого чиновника чи людини, яка не розуміла би, що цей (газовий - ред.) контракт з Україною несправедливий по відношенню до України, і ми з цим ніколи не погодимось, щоб контракт існував далі. А який у нас вихід? Якщо задати це питання, що ми можемо зробити? Крім переговорів, наших, умовно кажучи, дипломатичних можливостей... Коли ми кладемо на терези, ми бачимо, що перевага, на жаль, не на нашому боці, у нас немає аргументів", - сказав Янукович в інтерв'ю тележурналістам.

За його словами, ті пропозиції, які надходили на адресу України, є принизливими. "Ми ніколи на це не підемо, ми не можемо торгувати країною, це наш принцип", - наголосив Янукович.

Віктор Янукович дав інтерв'ю тележурналістам Савіку Шустеру ("Шустер LIVE", телеканал "Інтер"), Олександру Ткаченку (студія "1+1"), Андрію Куликову (IСTV) та Ларисі Губіній ("5 канал").

Під час інтерв'ю глава держави виклав свою позицію щодо широкого кола тем, зокрема, європейської інтеграції, соціально-економічного розвитку країни, внутрішньополітичної ситуації та зовнішньої політики.

Зараз ви читаєте новину «Росія пропонує Україні принизливі умови. Ми не можемо торгувати країною - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

248

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути