середа, 05 червня 2013 19:36

Російський журналіст Кисельов хоче українське громадянство

Російський журналіст Кисельов хоче українське громадянство
Євген Кисельов. Фото: dusia.telekritika.ua

Керівник "Національних інформаційних систем" телеканалу "Інтер" Євген Кисельов попросив у президента України Віктора Януковича українське громадянство.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, дане прохання Кисельов озвучив в ході зустрічі Януковича з представниками ЗМІ в середу.

"У процесі неформального спілкування Євген Кисельов звернувся до президента з проханням про отримання українського громадянства", - наголошується в повідомленні.

Раніше стало відомо, що Є.Кисельов стане ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер". Як повідомлялося, протягом близько трьох років на каналі виходило ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим".

У лютому Є.Кисельов був призначений директором компанії "Національні інформаційні системи" (виробляє програми "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня" для телеканалу "Інтер").

Євген Кисельов (1956 р.н.) - російський журналіст, один з засновників телеканалу "НТВ", працював у Держтелерадіо СРСР, на радіостанції "Ехо Москви", головним редактором газети "Московские новости", одним з ведучих програми "Час". У 2008-2009 рр.. - Головним редактором українського телеканалу ТВі, пізніше на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Російський журналіст Кисельов хоче українське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути