середа, 05 лютого 2014 12:08

Рибак відпустив депутатів до завтра: поки немає що розглядати

Рибак відпустив депутатів до завтра: поки немає що розглядати
Володимир Рибак. Фото: gazeta.ua

Верховна рада не проголосувала за календарний план своєї роботи.

Спочатку депутати більшості та опозиції пересварились через питання затвердження календарного плану роботи Ради, повідомляє інтернет-видання Українська правда.

Більшість пропонувала прийняти план, який розробили ще у листопаді, і в якому розписані пленарні тижні та робота в комітетах і округах.

Опозиція ж назвала цю пропозицію спробою відпустити на Раду на відпочинок. Лідер ВО "Батьківщини" Арсеній Яценюк заявив, що більшість хоче розійтись до того часу, поки Віктор Янукович не повернеться з переговорів із президентом Росії Путіним у Сочі. Після цього Рибак поставив на голосування старий план, але за нього проголосували лише 185 депутатів.

Позафракційні запропонували змінити план таким чином, щоб виконати вимогу УДАРу і зробити весь лютий пленарним. Цю пропозицію підтримали лише 73 депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістка Майдану на камеру МВС розповіла, що брехала про своє викрадення "Беркутом"

Щодо затвердження порядку денного теж розгорілись суперечки. Опозиція вимагала спочатку розібратись із питанням конституційної реформи, а уже потім переходити до розгляду будь-яких інших питань.

Рибак же заявив, що жодного узгодженого законопроекту, який б могла розглядати Рада немає.

Після цього він оголосив перерву до ранку четверга, щоб робочі групи і комітети могли напрацювати пропозиції щодо плану роботи Ради, конституційних змін та порядку денного.

Зараз ви читаєте новину «Рибак відпустив депутатів до завтра: поки немає що розглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути