вівторок, 10 вересня 2013 22:50

Рибак не розуміє, навіщо комуністам референдум

Рибак не розуміє, навіщо комуністам референдум
Володимир Рибак Фото: ipress.ua

Необхідності у проведенні референдуму щодо вступу України до Митного або Європейського союзу наразі немає.Так вважає спікер парламенту Володимир Рибак. Свою думку він висловив в інтерв'ю 5 каналу, пише "Українська правда".

"Вони (комуністи) для себе роблять підготовчу роботу для можливого референдуму. А сьогодні питання немає, щоб розглядати. Україна не вступає, ні в Митний союз, ні в Європейський союз. Там ми спостерігаємо, а тут ми підпишемо, я вірю, Угоду про євроінтеграцію", - заявив голова Верховної Ради.

"Референдум можливий, тільки коли ми будемо розглядати питання вступу чи в МС, чи в ЄС, і може виникнути таке питання, що частину функцій нашої держави треба передати у якийсь наддержавний орган, це стосується суверенітету, Конституції... Може колись і доведеться проводити та спитати у народу", - зазначив Рибак.

Він зазначив, що Україна сьогодні нікуди не вступає.

"Ми бачимо, що немає необхідності проводити референдум. Але КПУ вирішила провести підготовчу роботу, хай собі проводить. Це більше політика", - додав він.

Рибак наголосив, що ще дуже зарано говорити про референдум.

Як відомо, у неділю Компартія організувала і провела збори з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою про приєднання України до Митного союзу. Раніше повідомлялося, що 6 вересня Окружний адмінсуд Києва заборонив ЦВК надсилати свого представника на збори ініціативної групи щодо проведення Компартією референдуму про вступ до ЄврАзЕС.

Зараз ви читаєте новину «Рибак не розуміє, навіщо комуністам референдум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути